NavView - Sub-menu

General issues related to the use of Metro 4
Post Reply
russelguinarez
Posts: 16
Joined: Fri Feb 08, 2019 5:47 pm
Status: Offline

NavView - Sub-menu

Post by russelguinarez » Wed Feb 13, 2019 8:05 pm

Hi,

When a user clicks the from the main menu with a dropdown-toggle option, a sub-menu will appear. However, when the user clicks from one of the sub-menu, the sub-menu will disappear and will only show the main menu.

How to change this? So when I click from one of the sub-menu, the sub-menu will stay at is?

User avatar
olton
Site Admin
Posts: 230
Joined: Mon Apr 09, 2018 6:19 pm
Location: Kiev, Ukraine
Status: Offline

Post by olton » Wed Feb 13, 2019 8:20 pm

Code: Select all

$(".navview-menu .navview-menu").on("click", "a", function(e){
       ....
        e.preventDefault();
        e.stopPropagation();
    });

russelguinarez
Posts: 16
Joined: Fri Feb 08, 2019 5:47 pm
Status: Offline

Post by russelguinarez » Thu Feb 14, 2019 12:31 pm

Wow! It worked. Thanks a lot.

Post Reply