Lots of rows do not work in chrome

General issues related to the use of Metro 4
Post Reply
christof
Posts: 2
Joined: Wed Jul 31, 2019 1:56 pm
Status: Offline

Lots of rows do not work in chrome

Post by christof » Wed Jul 31, 2019 1:59 pm

Hello,
I am downloading data from a database of about 11,000.
When I want to display them in <select> unfortunately, I do not see all only about 3000. In firefox it works correctly.

What may be the problem

User avatar
olton
Site Admin
Posts: 233
Joined: Mon Apr 09, 2018 6:19 pm
Location: Kiev, Ukraine
Status: Offline

Post by olton » Wed Jul 31, 2019 2:06 pm

Create your problem code on codepen.io or sandbox.org.ua.

christof
Posts: 2
Joined: Wed Jul 31, 2019 1:56 pm
Status: Offline

Post by christof » Wed Jul 31, 2019 2:20 pm

this is simplified <select>.
https://codepen.io/anon/pen/ZgKVMK
I'm downloading it from the database so I do it in the PHP code.

this is how it looks:
SpoilerShow
<select name="NumerKontrahenta" data-role="select" >
<?php
foreach (ShowRows() as $row){
echo '<option value="'.$row['ID'].'">'.$row['NUMBER_COMPANY'].' - '.$row['NAME'].'</option>';
}
?>
</select>

User avatar
olton
Site Admin
Posts: 233
Joined: Mon Apr 09, 2018 6:19 pm
Location: Kiev, Ukraine
Status: Offline

Post by olton » Wed Jul 31, 2019 4:05 pm

I can not read minds and see at a distance. If there is an error in the code, the code should be seen and see the result of its work.

Post Reply