[SOLVED] Table component ,variable row count on every page reflesh

General issues related to the use of Metro 4
Post Reply
andrioalmeida
Posts: 2
Joined: Fri Sep 21, 2018 10:36 pm
Status: Offline

[SOLVED] Table component ,variable row count on every page reflesh

Post by andrioalmeida » Fri Sep 21, 2018 10:49 pm

Hi,
I'm using the Table component, and when I the page in localhost with php building server, the table loads ok all 24 rows, but when i use it on online server, the table sometimes load 24 rows, sometimes loads 14, 8, etc... im using metro 4. And i look in the html source, all 24 rowns is always there, but metroui sometimes des not display all.

what could be done?
Thanks
---------------------------
Look, this is the table with all 24 rows, and ok.
Image

But sometimes, shows any number of rows
Image
---------------------------
I discovered, if i disable browser cache, the table component works fine. Very strange. I tested in other webbrowsers, and the problem is the same
Image
Last edited by andrioalmeida on Tue Sep 25, 2018 3:24 pm, edited 1 time in total.

User avatar
olton
Site Admin
Posts: 133
Joined: Mon Apr 09, 2018 6:19 pm
Location: Kiev, Ukraine
Status: Offline

Post by olton » Tue Sep 25, 2018 9:19 am

If you disable browser cache, and the table component works fine, then broblem with your server cache settings

andrioalmeida
Posts: 2
Joined: Fri Sep 21, 2018 10:36 pm
Status: Offline

Post by andrioalmeida » Tue Sep 25, 2018 3:23 pm

I found the solution, it is not server cache settings, the problems was the position where the js file was imported in the source page. Its strange but works. thsnk

Post Reply