Appbar Dropdown menu icon

Get help with using Metro 4 components
Post Reply
SassanoW
Posts: 5
Joined: Wed Jul 18, 2018 4:52 pm
Status: Offline

Appbar Dropdown menu icon

Post by SassanoW » Wed Nov 28, 2018 6:02 pm

I have a quick question that's probably just something I'm overlooking. I'm setting up a new web site (I've used the Metro framework since v1) and am learning all the details of v4. I've built a simple test page that uses the Appbar sample. If I change the Appbar background to a dark color and the foreground to a light color, the dropdown menu icon "disappears" (it's still dark and matches the background). Everything still functions but there's no icon to show that the menu is a dropdown.


How do I get that icon to follow the foreground color?

Code: Select all

        <div class="container-fluid">
            <div class="appbar bg-dark fg-light" data-role="appbar" data-expand-point="md">
                <a href="#" class="brand no-hover">
                    <span style="width: 55px;" class="p-2 border bd-dark border-radius">m<sup>4</sup>
                    </span>
                </a>

                <ul class="app-bar-menu">
                    <li><a href="#">Home</a></li>
                    <li>
                        <a href="#" class="dropdown-toggle">Products</a>
                        <ul class="d-menu bg-dark fg-light" data-role="dropdown">
                            <li><a href="#">Windows 10</a></li>
                            <li><a href="#">Office 365</a></li>
                            <li class="divider bg-lightGray"></li>
                            <li><a href="#">Skype</a></li>
                        </ul>
                    </li>
                    <li><a href="#">Blog</a></li>
                    <li><a href="#">Contacts</a></li>
                </ul>
            </div>
        </div>

User avatar
olton
Site Admin
Posts: 133
Joined: Mon Apr 09, 2018 6:19 pm
Location: Kiev, Ukraine
Status: Offline

Post by olton » Wed Nov 28, 2018 7:34 pm

add class ".marker-ligth" to dropdown toggle element

SassanoW
Posts: 5
Joined: Wed Jul 18, 2018 4:52 pm
Status: Offline

Post by SassanoW » Wed Nov 28, 2018 9:19 pm

Perfect! I knew it was a simple fix. Thanks!
Also, I went to Liberpay to support your development efforts and the site said that it could not take donations for you at this time.
olton hasn't configured any payment method yet, so your donation cannot actually be processed right now. We will notify you when payment becomes possible.

User avatar
olton
Site Admin
Posts: 133
Joined: Mon Apr 09, 2018 6:19 pm
Location: Kiev, Ukraine
Status: Offline

Post by olton » Wed Nov 28, 2018 10:18 pm

SassanoW wrote:
Wed Nov 28, 2018 9:19 pm
Perfect! I knew it was a simple fix. Thanks!
Also, I went to Liberpay to support your development efforts and the site said that it could not take donations for you at this time.
olton hasn't configured any payment method yet, so your donation cannot actually be processed right now. We will notify you when payment becomes possible.
Thank you, maybe Patreon? or direct swift payment?
https://github.com/olton/Metro-UI-CSS/issues/1225

SassanoW
Posts: 5
Joined: Wed Jul 18, 2018 4:52 pm
Status: Offline

Post by SassanoW » Fri Nov 30, 2018 3:48 pm

Thanks. I did not see the post on GitHub with all the alternative payment options. I will have my company contribute. Thanks for all your hard work.

Post Reply