Sidebar jQuery issue

Get help with using Metro 4 components
Post Reply
jbjbjb
Posts: 2
Joined: Wed Jan 02, 2019 1:22 pm
Status: Offline

Sidebar jQuery issue

Post by jbjbjb » Wed Jan 02, 2019 1:43 pm

Hi,

Today I ran into an issue using the sidebar (in Metro 4 - v4.2.33.712), hope someone can help me fix to get it fixed.
It started showing an error when I invoke:

Code: Select all

Metro.sidebar.open('#sb3');
This used to work fine, I checked the commit history of my code but could not find any significant changes that may have caused it.

The error is:

Code: Select all

Uncaught TypeError: Object.defineProperty called on non-object
    at Function.defineProperty (<anonymous>)
    at Q.cache (jquery-3.3.1.min.js:2)
    at Q.set (jquery-3.3.1.min.js:2)
    at Q.access (jquery-3.3.1.min.js:2)
    at Function.queue (jquery-3.3.1.min.js:2)
    at String.<anonymous> (jquery-3.3.1.min.js:2)
    at Function.each (jquery-3.3.1.min.js:2)
    at w.fn.init.each (jquery-3.3.1.min.js:2)
    at w.fn.init.queue (jquery-3.3.1.min.js:2)
    at w.fn.init.animate (jquery-3.3.1.min.js:2)
Can be reproduced easily by browsing to https://www.triplebeta.nl and clicking on the top-left tile.
The sidebar opens but remains empty since it fails before loading its content.

TIA,
Jeroen

PS:
When I use Chrome to browse to my website *without* Incognito mode, it all still works for me. So the same server-side logic is then in effect but there's a difference in the libraries being used. Same jQuery version 3.3.1 but a previous different version of Metro (v4.2.31.710 instead of v4.2.33.712)

User avatar
olton
Site Admin
Posts: 206
Joined: Mon Apr 09, 2018 6:19 pm
Location: Kiev, Ukraine
Status: Offline

Post by olton » Wed Jan 02, 2019 1:57 pm

Hello! Thanks for the feedback. Please roll back temporarily to 4.2.31. You can get 4.2.31 branch from GitHub. I fix it today.

User avatar
olton
Site Admin
Posts: 206
Joined: Mon Apr 09, 2018 6:19 pm
Location: Kiev, Ukraine
Status: Offline

Post by olton » Wed Jan 02, 2019 2:05 pm

this bug is associated with shifted content. You can remove an attribute data-shift hide this error until I correct this error

User avatar
olton
Site Admin
Posts: 206
Joined: Mon Apr 09, 2018 6:19 pm
Location: Kiev, Ukraine
Status: Offline

Post by olton » Wed Jan 02, 2019 2:22 pm


jbjbjb
Posts: 2
Joined: Wed Jan 02, 2019 1:22 pm
Status: Offline

Post by jbjbjb » Wed Jan 02, 2019 2:31 pm

Wow!! Fixed while I was just having some lunch, thanks a lot!

Post Reply